ILOISIA UUTISIA: VAATIVAN LÄÄKINNÄLLISEN KUNTOUTUKSEN PALVELUT

11.10.2018

Tätä on odotettu! Emme ainoastaan itse ole tätä odottaneet vaan Te asiakkaat jotka olette tiedustelleet mahdollisuutta hakeutua Iloisen Ilmeen kuntoutuspalveluiden pariin. Kelan 2018 kilpailutuksen kautta olemme nyt mukana tuottamassa palveluita henkilöille jotka kuuluvat vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluiden piiriin. Tarjoamme fysioterapiapalveluita joustavasti ja kiireettömästi viihtyisissä tiloissamme Possentorneilla Hyvinvointikeskuksella tai asiakkaan kotona. Myös allasterapiapalvelut onnistuvat.

Laajan fysioterapia-kokemuksemme sekä koulutus- ja ohjaustaitojemme turvin pystymme tuottamaan Sinulle laadukkaat palvelut. Pitkä työura fysioterapeuttiyrittäjinä Savonlinnassa sekä työvuodet Espanjassa ovat antaneet molemmille meistä näkökulmaa lähestyä asiakkaan ongelmia uudellakin tavalla. Riitalla on lasten ja nuorten fysioterapiassa arvostettu NDT- koulutus ja osaaminen ja tiettävästi hänellä on tämä sertificaatti ainoana Savonlinnassa. Kehitämme ammattitaitoamme jatkuvasti sillä tärkeintä meille on että voit hyvin ja että toimintakykysi parantuu ja että asiakkanamme koet yhä parempaa tervyttä ja elämisen iloa.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä soittamalla numeroon 050 3594161 tai varaa aika juttutuokiota tai terapiakäyntiä varten www.iloinenilme.fi/ajanvaraus.

Kuinka voimme auttaa?

Fysioterapia Iloinen Ilme
Olavinkatu 44 I, 2. kerros
57100 Savonlinna

Olemme täällä sinua varten

Henkilökohtaisesta ohjauksesta täysimittaiseen kehonhuoltoon. Varaa aika nopeasti ja kätevästi verkossa meille jo tänään.

Copyright© 2021 Iloinen Ilme Oy Savonlinna

Made with ♥ by Antti Tolvanen

Fysioterapiailoinenilme_logo_vihr_valk_360px