Klikkaa ja lue tästä! Entinen lentokapteeni vuoteen pohjalta omatoimiseksi liikkujaksi – Iloisella Ilmeellä!

16.04.2018

bty

Pian 87 vuotias Erkki Forsman on Finnairin entinen lentokapteeni. Tuhannet kansalaiset ovat matkustaneet turvallisesti Erkin kipparoimilla sinivalkoisilla siivillä. Tutuksi ovat tulleet reitit Amerikan mantereelle sekä Aasian ja Euroopan metropoleihin.

Erkki joutui loppuvuodesta yllättäen vuodepotilaaksi. Vuodelevon aikana entisen lentokapteenin toimintakyky, tasapaino ja lihasvoimat hiipuivat nopeasti. Viikon vuodelevon jälkeen kun Erkki kotiutui sairaalasta, jalat eivät tahtoneet kantaa eikä tasapaino pitää pystyssä. Valveutuneet omaiset päättivät ottaa yhteyttä Iloisen Ilmeen fysioterapeuttiin ja näin kuntoutumiseen saatiin vauhtia. Fysioterapeutin ohjaamien harjoitusten ja Erkin päivittäin suorittamien kotiharjoitusten ansiosta liikkuminen on tänä päivänä itsenäistä ja turvallista. Iso merkitys voimien palautumisessa on ollut Erkin omalla tahdonvoimalla ja myönteisellä elämänasentteella.

bty

bty

bty

Erkki on kotoisin Imatralta josta hän aikoinaan lähti opiskelemaan pääkaupunkiseudulle. Työuran jälkeen hän on asunut suurimman osan vuodesta puolisonsa Margarethan kanssa Espanjan Aurinkorannikolla, Benalmadena Pueblon alapuolella sijaitsevassa kauniissa omakotitalossa. Kesän he viettävät Suomi-kodissa Helsingissä.

Itä-suomalaisten syntyjuurien lisäksi yhteistä Erkille ja Iloisen Ilmeen fysioterapeutille on lempi-kalaruoka Trucha. Lohikalan terveelliset Omega3-rasvahapot kuuluvat terveelliseen ruokavalioon ja parantavat sydän- ja verenkiertoelimistön toimintaa.

Katso lopuksi video hiihtoliikkeestä joka kuntoutuksen alkuvaiheessa oli kaukainen haave mutta joka tänä päivänä kertoo Erkin parantuneesta suorituskyvystä ja tasapainosta.

Kuinka voimme auttaa?

Fysioterapia Iloinen Ilme
Olavinkatu 44 I, 2. kerros
57100 Savonlinna

Olemme täällä sinua varten

Henkilökohtaisesta ohjauksesta täysimittaiseen kehonhuoltoon. Varaa aika nopeasti ja kätevästi verkossa meille jo tänään.

Copyright© 2020 Iloinen Ilme Oy Savonlinna

Made with ♥ by Antti Tolvanen

Fysioterapiailoinenilme_logo_vihr_valk_360px