Klikkaa ja lue tästä! Koulutusta Iloisella Ilmeellä

03.05.2018

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2.5. 18 Fysioterapia Iloinen Ilme on myös laadukas koulutuspalvelujen tuottaja. Olimme viikko sitten Hierojakouluttajien opintopäivillä Jartsin kanssa ja tutustuimme uusiin hieronnan ammattitutkinnon ja erikoisammattitutkinnon perusteisiin. Ne ovat nyt luonnosvaiheessa mutta löydettävissä OPH:n sivuilta. Entisillä tutkinnon perusteilla mennään vielä tämä vuosi ja jos siis aloitat tämän vuoden puolella opiskelun kohti ammattitutkintoa, näyttösi arvioidaan nyt voimassa olevien tutkinnonperusteiden mukaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensimmäinen yksityisoppilaamme, jo alan ammattilainen jalkaterapeutti AMK Heidi Finer, aloittaa näyttönsä tällä viikolla. Näytöistä huolehtii ja ne toteuttaa Itä-Karjalan Kansanopisto ja paikkana on meidän aito työtilamme Hyvinvointikeskuksella, Fysioterapia Iloinen Ilme. Heidin opiskelu on räätälöity hänen aikaisemman osaamisensa pohjalta niin, että hän on saanut ohjausta ja opetusta vain niihin asioihin joita hän tutkinnonperusteiden mukaisten ammattitaitovaatimusten mukaan ei aloitusvaiheessa osannut ja hallinnut. Heidi on ollut ahkera itseopiskelija ja kysynyt tarvittaessa neuvoja ja ohjeita. Näyttösuunnitelma on tehty niin että hän saa tutkintonsa valmiiksi elokuun loppuun mennessä. Opiskelu-aikaa kertyy siis vajaa 7 kuukautta työn ja muun opiskelun ohessa.

Koulutus Iloisessa Ilmeessä toteutetaan aina opiskelijan aiempi kokemus ja osaaminen huomioiden ja ohjausta saa niin paljon tai niin vähän kuin tarvitsee. Opiskella voi myös työn tai muun opiskelun ohessa. Opiskelija maksaaa vain todellisesta ohjaamisesta ja opetuksesta -ei tyhjäkäynnistä tai sellaisesta asiakkaiden hieronnasta johon ei liity ohjausta ja palautetta.

Mikäli opiskelija haluaa liittää kansainvälistä kokemusta opiskeluun, voimme järjestää työssäoppimis-jakson Espanjan Aurinkorannikolla. Siellä sinua odottaa yhteistyökumppanimme Hierontapiste Koivun viihtyistät työtilat, mukava henkilökunta ja joukko hieronta-asiakkaita. Teemme itsekin töitä fysioterapeuttina samaisessa paikassa. Samalla reissulla voit saada innostavia elämyksiä ja kokemuksia Espanjan kulttuurista ja siitäkin annamme parhaimmat vinkit.

bty

Jos olet innostunut ja työskentelet hoitoalalla ilman ammattitutkintoa, hierojan ammattitutkinnon suorittaminen tuo sinulle lisää terveysalan työkaluja ja pätevyyttä. Tässäkin tapauksessa räätälöimme yksilöllisesti koulutuksen jokaisen henkilökohtaisiin tarpeisiin ja aiempi osaaminen huomioiden. Kolutetun hierojan pätevyys-repertuaariin suosittelemme erikoisammattitutkinnon tutkinnonosia, joita voi opiskella osa kerrallaan. Näyttöön ei tietenkään tarvitse mennä jos ei halua virallistaa osaamista. Jos osallistut ja osoitat näytössä kyseisen osan ammattitaitovaatimusten mukaisen osaamisen, saat kyseisestä tutkinnon osasta todistuksen ja pätevyytesi dokumentoidaan valtakunnallisiin tiedostoihin. Näytöt järjestetään yhteistyössä Itä-Karjalan kansanopiston kanssa.

Iloisen Ilmeen asiantuntevaa ja kokenutta opettaja/kouluttaja-kaartia täydentää alan konkari Timo Kraft.

Lue lisää koulutuksista nettisivujemme ”koulutuspalvelut” osiosta ja ota rohkeasti yhteyttä meihin, puh. 050 3594161!

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

RR

Kuinka voimme auttaa?

Fysioterapia Iloinen Ilme
Olavinkatu 44 I, 2. kerros
57100 Savonlinna

Olemme täällä sinua varten

Henkilökohtaisesta ohjauksesta täysimittaiseen kehonhuoltoon. Varaa aika nopeasti ja kätevästi verkossa meille jo tänään.

Copyright© 2020 Iloinen Ilme Oy Savonlinna

Made with ♥ by Antti Tolvanen

Fysioterapiailoinenilme_logo_vihr_valk_360px